Пятница, 29.03.2024, 01:07
Вітаю Вас Гость | RSS

 

КЗ«Новосанжарська публічна бібліотека»

Новосанжарської селищної ради

Новий Сайт

 Календар знаменних і пам’ятних дат 2018 рік

Показник роботи
Дивись і вчись
Графік роботи

Вівторок- неділя

з 9:00 до 18:00

П’ятниця з 9:00 до 17:00

Вихідний: понеділок

Остання п'ятниця місяця

- санітарний день

тел. (05344) 3-10-14

Головна » 2022 » Январь » 5 » "Правовий вісник"
16:31
"Правовий вісник"

Зустрічайте грудневий  випуск

юридично-просвітницької газети

«Правовий вісник»

        

 Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  Найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області, роз’яснення норм чинного законодавства, цікаві юридичні коментарі  читайте у черговому випуску видання.

Грудень  місяць багатий  на професійні свята, тому  ми не могли залишитися осторонь цих свят та оминути увагою винуватців свят.

Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги відзначається  вже третій  рік поспіль. Це свято приурочене до Дня прав людини, яке  відзначається 10 грудня.  Саме в цей день Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році прийнято Загальну декларацію прав людини.   І такий збіг не є випадковим, адже захист прав людини – першочергове завдання системи БПД.  Про активності фахівців системи БПД Полтавщини у рамках відзначення цього свята читайте у черговому випуску видання.

7 грудня в Україні відзначається  День місцевого самоврядування - свято людей, які щодня своєю клопіткою працею покращують життя у селах. Селищах на містах нашої держави. Про  правові аспекти регулювати діяльності органів місцевого самоврядування у грудневому випуску газети розповідає заступниця виконавчого директора Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування», Ганна Кондратьєва.

Органи місцевого самоврядування є багаторічними та надійними партнерами системи безоплатної правової допомоги Полтавщини.  Яким чином здійснюється співпраця представників територіальних громад та правників читайте у  свіжому випуску видання.

Нашу співпрацю можна розділити на декілька напрямів – це надання безоплатної правової допомоги мешканцям громади, проведення активної правопросвітницької роботи та прийняття Програм правової освіти та правової допомоги.  Її результатом має стати посилення правової спроможності територіальних громад Полтавщини. 

         19 грудня своє професійне свято відзначають адвокати і   про особливості співпраці системи БПД з адвокатською спільною читайте у грудневому випуску газети.

Подовжуємо знайомити читачів з досвідом роботи територіальних громад Полтавщини.  Успіхами, реалізованими проєктами, ключовими напрямами у роботі. Співпрацею з системою БПД  ділиться  голова Диканської селищної ради Сергій Давиденко.

Поліція Полтавщини -  на захисті прав осіб, постраждалих від домашнього насильства або як завдяки правоохоронцям області проводилася акція «16 днів проти насильства», які ключові заходи були проведені в області. Про все це читайте у рубриці «Партнерська співпраця» від наших партнерів представників Головного управління поліції у Полтавській області

У рубриці «Думка експерта» читайте про те, які новації у законодавстві щодо податку на землю про це розповідає кандидат наук з державного управління, експерт з земельних питань, співзасновник Громадського об’єднання «Земельний фонд України»Вадим Чувпило.

У рубриці «Адвокат консультує» дізнавайтеся про  захист від домашнього насильства. Консультує адвокат Олена Альшкіна.

Керівниця Полтавського бюро правової допомоги Тетяна Ражику рубриці «Людина права»   ділитися своїми шляхом до професії юриста та особливостями роботи у системі БПД області.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  регіонального представництва  Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, фахівці системи БПД консультуютьта консультації «WIKILEGALAID».

До уваги читачів «Правового вісника» зразки документів правового та процесуального характеру, приклади успішної практики системи БПД.

Також можна переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців  системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQsqErfGMJakID56fz___irk8lupahZptTE2AzxkLGM9U4pnz17iQ4Keb8j2SQTKSth3MWcexHjIy6b/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.g9390c21022_2_75

 

Приємного читання!

 

 

Приємного читання!

 

Переглядів: 117 | Додав: olvik95 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Block title

Пошук
Календар
«  Январь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вхід на сайт

Хост

Нові Санжари © 2024