Четверг, 25.04.2024, 23:27
Вітаю Вас Гость | RSS

 

КЗ«Новосанжарська публічна бібліотека»

Новосанжарської селищної ради

Новий Сайт

 Календар знаменних і пам’ятних дат 2018 рік

Показник роботи
Дивись і вчись
Графік роботи

Вівторок- неділя

з 9:00 до 18:00

П’ятниця з 9:00 до 17:00

Вихідний: понеділок

Остання п'ятниця місяця

- санітарний день

тел. (05344) 3-10-14

Головна » 2017 » Октябрь » 13 » Тиждень Дій «Місце зустрічі – бібліотека» / Всеукраїнський день бібліотек
13:28
Тиждень Дій «Місце зустрічі – бібліотека» / Всеукраїнський день бібліотек

Це свято загальнонародне, бо через бібліотеки на різних етапах життя проходить майже все населення країни. Протягом тижня працівники централізованої бібліотечної системи відзначали свято разом зі своїми користувачами.

Девіз Тижня – «Інформація має багато облич»

Лелюхівська СБФ

Флешмоб «Читати – це модно? Читати – це круто!»

  

 

Маячківської СБФ

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек - 19 вересня  користувачі  6-7 класів та бібліотекар Маячківської СБФ здійснили бібліоподорож «Від каменю до електронної книги» з нагоди відкриття у селі бібліотеки Феофілом Булдовським у 1899 році при церковно-приходській школі. Діти уважно слухали розповідь про цікаві факти з історії бібліотек світу , України та місцевої книгозбірні , висловлювали свою думку в тому чи іншому питаннях. Ласували смачним іменинним короваєм. Залишили побажання бібліотеці на «дереві побажань».

 

27 вересня у своє друге повноліття бібліотека зустрічала і своїх наймолодших користувачів, друзів бібліотеки - вихованці ДНЗ «Перлинка». Разом зі своїми вихователями здійснили знайомство з бібліотекою, слухали легенду про річку Оріль, славних козаків, весело розважалися. А потім – флешмоб  « Я люблю свою бібліотеку!»

 

Кустолівська СБФ

  

«Бібліотека – надійний навігатор в океані знань» - година бібліографії під час якої  діти отримали поради із самостійного використання шляхів та заходів пошуку потрібних відомостей, як користуватися ДБА бібліотеки, консультації з оформлення списків до рефератів, курсової роботи. А потім провели флешмоб «Бібліотека запрошує друзів!»

 

Драбинівська СБФ

Флешмоб  «Я люблю свою бібліотеку»

 

Лівенська СБФ

« Про все цікаве на планеті – читай в журналі та газеті». Діти з великим задоволенням гортали сторінки яскравої преси для найменших, журнали «Малятко» та «Колобочок», «В гостях у казки», «Крилаті», «Стежинка», а ознайомитися з цікавими кросвордами, літературними іграми, розмальовками та схемами – макетами для виготовлення аплікацій, зазирнули до журналів «Умійко», «Жасмин», «Академія саморобкіна», читати цікаві розповіді про таємниці природи, казки та легенди. Бібліотекар провела веселу вікторину «Казковими стежками». Діти зрозуміли, що на сторінках журналів можна не тільки дізнатися щось цікаве, а й виконати ігрові завдання та отримати призи і подарунки. Всі отримали масу задоволення і завершили захід такими словами: «Читай журнали і газети і подолай усі тенета дізнайся про всесвіт гарний, труди твої не будуть марні!».

 

 

 

 

Переглядів: 429 | Додав: olvik95 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Block title

Пошук
Календар
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Вхід на сайт

Хост

Нові Санжари © 2024