Четверг, 28.03.2024, 22:30
Вітаю Вас Гость | RSS

 

КЗ«Новосанжарська публічна бібліотека»

Новосанжарської селищної ради

Новий Сайт

 Календар знаменних і пам’ятних дат 2018 рік

Показник роботи
Дивись і вчись
Графік роботи

Вівторок- неділя

з 9:00 до 18:00

П’ятниця з 9:00 до 17:00

Вихідний: понеділок

Остання п'ятниця місяця

- санітарний день

тел. (05344) 3-10-14

Головна » 2020 » Декабрь » 2 » Випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» за листопад
16:03
Випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» за листопад

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  У черговому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

 Пандемія коронавірусної інфекція внесла значні зміни в життя  пересічних громадян. Про те, які законодавчі новації та карантинні обмеження пов’язані з пандемією введені в Україні у листопаді читайте у черговому випуску газети.

1 листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Про те, як працюють соціальні працівники у Щербанівській   ОТГ у рубриці «Актуальна тема» інформує директорка Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Тамара Білоброва.

Про посаду старости, їх повноваження, особливості роботи та порядок їх  обрання  читайте у черговому  номері видання.

 Листопад виявився багатим  на визначні дати. Так, 20 листопада відзначався Всесвітній день дитини. Про те, які права мають діти та як їх можна реалізувати читайте у  інформації від наших партнерів представників Управління у справах сім'ї, молоді та спорт Департамент культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.

 З 25-го листопада, в Україні стартує акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року офіційно підтримується міжнародною спільнотою. Метою цієї кампанії є привернення уваги громадськості до проблем гендерно зумовленого насильства.

 Про те,  де особам, постраждалим від домашнього насильства шукати допомоги та досвід роботи притулку для жінок, які постраждали від  домашнього насильства у Полтаві  читайте у рубриці «Інтервю з експертом» за участю директорки притулку Олени Чикурової.

Чому важливо державним службовцям дотримуватися правил етичної поведінки   читайте у матеріалі  фахівців Північно-східного офісу Держаудитслужби.

Знайомимо читачів з роботою наших партнерів.   Як діє сектор з ювенальної пробації, його основні повноваження  читайте у черговому випуску видання.  

 У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із фахівчинею  Миргородського бюро правової допомоги Наталією Пищимухою.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців  системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут: https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQlAbgO6csgA48SDouLs_n_ItzMyOvYkk9pyBFBahknINwMkqteWTowWIJS8K0ZpUirfxafdPGxxX5d/pub?start=false&loop=false&delayms=3000

Переглядів: 158 | Додав: olvik95 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Block title

Пошук
Календар
«  Декабрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Вхід на сайт

Хост

Нові Санжари © 2024