Пятница, 29.03.2024, 08:25
Вітаю Вас Гость | RSS

 

КЗ«Новосанжарська публічна бібліотека»

Новосанжарської селищної ради

Новий Сайт

 Календар знаменних і пам’ятних дат 2018 рік

Показник роботи
Дивись і вчись
Графік роботи

Вівторок- неділя

з 9:00 до 18:00

П’ятниця з 9:00 до 17:00

Вихідний: понеділок

Остання п'ятниця місяця

- санітарний день

тел. (05344) 3-10-14

Головна » 2020 » Ноябрь » 2 » Жовтневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»
10:28
Жовтневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

     

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  У жовтневому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства. Жовтень  виявився багатим  на професійні свята, тому у черговому випуску вітання від голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова  та голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького з нагоди Дня юриста.

Система безоплатної правової допомоги в Україні постійно знаходиться у динамічному розвитку. Про те, які новації запроваджуються та як це спростить доступ громадян до правової допомоги читайте у статті та коментарях заступниці Міністра юстиції Валерії Коломієць. Як діє контакт цент системи БПД, з якими питаннями громадяни найчастіше звертаються на телефонну лінію системи. Про це розповідаємо у черговому номері видання.

Як відбувається добір на державну службу в умовах карантину, які особливості та який алгоритм . Про це розповідає заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Артем Тімощукю

  Про роботу Управління  Державної служби якості освіти  у Полтавській області, основні здобутки, напрями роботи та перспективи читайте у статті очільника Управління Юрія Кращенка.

 У рамках реалізації земельної реформи в Україні знайомимо читачів про особливості співпраці  системи БПД в області та Управління Держгеокадастру у Полтавській області.

 Знайомимо читачів з роботою наших партнерів.  Благодійна організація «Меридіан» або як здійснюється захист вразливих груп. Про це  читайте у черговому випуску видання.  

 У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із очільницею  Семенівського бюро правової допомоги Тетяною Новобранець.

V Всеукраїнська за міжнародною участю науково-практична конференція на «Адаптація правової системи України  до права Європейського Союзу: теоретичні та практичні аспекти»:  про її напрями та теми заходу читайте  черговій публікації видання.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини,  адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіа галерею з найцікавішими відео консультаціями за участю фахівців  системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!

 

https://docs.google.com/presentation/d/1CR5p1y2jANHrc8T6gKDT-ID1p-xMp3-ldDELfju8UI8/edit#slide=id.ga4ca9fd9c6_1_67

 

   

 

 

Переглядів: 158 | Додав: olvik95 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Block title

Пошук
Календар
«  Ноябрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Вхід на сайт

Хост

Нові Санжари © 2024